Za drugi set guma, obavezno trebate odgovarajuće rješenje za skladištenje. Odlaganje u kutu garaže nije dovoljno. Dobro skladištenje gumama omogućava zadržavanje performansi i pravilan izgled. Prije uskladištenja pregledajte sve gume dali imaju oštećenja ili nepravilno trošenje.

Ako su uskladištene u neprikladnim uvjetima ili nepravilnim rukovanjem, gume mijenjaju fizičke karakteristike. To može dovesti do kraćeg roka korištenja ili možete ubrzati zamor materijala do stanja da postanu neupotrebljive. Ispravno skladištene gume zadržavaju svoja obilježja gotovo besprijekorno. Skladištenje u vanjskim uvjetima nije dobro niti ako ih su prekrivene i zaštićene.

Prostor za skladištenje guma treba biti hladan, suh, mračan i ventiliran, do maksimalno sobne temperature. Udaljene od grijaćih tijela i ne izložene direktnoj sunčevoj svjetlosti.

Otapala, goriva, lubrikanti i kemikalije ne bi trebale biti u istom prostoru ili doći u kontakt sa gumama. Gume treba skladištiti pod standardnim tlakom da ne dođe do raspuklina.

  • U čistom, hladnom i zatamnjenom prostoru, bez izvora topline ili naftnih derivata.
  • Ako imate gume na naplatcima, posložite ih u stupac i presložite jednom mjesečno
  • Gume bez naplataka posložite uspravno i rotirajte jednom mjesečno. Ne čuvajte ih u stupcu i ne vješajte ih na zid.

Svojim korisnicima nudimo uslugu skladištenja guma.
Kontaktirajte nas za više informacija o pogodnostima i uvjetima skladištanja guma u našem hotelu za gume.

Izbornik