Opći podaci

KOTAČIĆ j.d.o.o.
kotačić.com – vaš specijalist za gume

Savska cesta 34
10000 Zagreb

Adresa elektroničke pošte: [email protected]

Info telefon: 091 33 69 000

Radno vrijeme telefonskih operatera: radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.
Vikendom i blagdanima korisnička podrška nije dostupna.

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu / broj Tt-16/6742-4 od 14.03.2016

Račun u:
Zagrebačka banka d.d.
Trg bana Jelačića 10
10000 Zagreb, Hrvatska

IBAN: HR5523600001102547746

Iznos temeljnoga kapitala društva: 10,00 kn / u cijelosti uplaćen u novcu

Član uprave društva: Danica Maljković

Matični broj: 081020381

OIB: 13637261161

Kvaliteta usluge

Svakom našem kupcu poklanjamo posebnu pažnju. Naši kupci nas mogu kontaktirati kako bi dobili bilo koju informaciju ili savjet vezan za gume. Svakom kupcu pristupamo individualno što mogu potvrditi naši dugogodišnji klijenti čije povjerenje iznimno cijenimo.

Sigurni smo da ćemo zajedno, sukladno Vašim potrebama, pronaći najbolje i najprikladnije gume za Vaš automobil.

Brza dostava

Nudimo Vam brzu dostavu putem dostavne tvrtke na području cijele Republike Hrvatske na Vašu kućnu adresu ili kod naše mreže vulkanizera koji čine naši pouzdani dugogodišnji partneri.
Artikli koji se u webshopu pokazuju kao “dobavljivi” dostavit ćemo najkasnije u roku od 10 radnih dana. U cijenu dostave uključeno je osiguranje pošiljke do vrijednosti 5.000,00 kn. Reklamacije su pokrivene prema jamstvenim uvjetima.

Cijena dostave iznosi 35,00 kn po svakoj gumi za čitavo kontinentane Republike Hrvatske. Cijena dostave za hrvatske otoke iznosi 70,00 kn po svakoj gumi. Cijena dostave može biti besplatna ako je tako istaknuto uz pojedini proizvod.

U cijenu dostave uključeno je osiguranje pošiljke do vrijednosti 5.000,00 kn. Reklamacije su pokrivene prema jamstvenim uvjetima (www.kotacic.com).

Očuvanje okoliša

Očuvanje okoliša

Sve rabljene gume se skupljaju i mogu se u potpunosti reciklirati, a njihove kemijske i fizičke osobine čine ih vrijednim sirovinama, od kojih se dalje proizvode razni proizvodi za sport i rekreaciju, gospodarstvo, kućanstva prilikom čega se ne ispuštaju štetne tvari u zrak, tlo i vodu.

Vaše gume zbrinjavamo prema svim zakonskim propisima u suradnji s tvrtkama koje su ovlaštene za zbrinjavanje ove vrste otpada. Naša je dužnost preuzeti istrošene gume i pobrinuti se da niti jedna ne završi odbačena na neadekvatan način. Zakonski propisan trošak zbrinjavanja svake gume u cijelosti je podmiren prilikom uvoza.

Jamstveni uvjeti guma

Jamstveni rok: 1 godina

Uvoznik izjavljuje da će, ukoliko se korisnik bude pridržavao tehničkog naputka, proizvod u jamstvenom roku besprijekorno funkcionirati i izjavljuje da će gume koje zbog greške proizvođača nepravilno funkcioniraju, zamijeniti najkasnije u roku od 45 dana ili vratiti novčanu protuvrijednost. Jamstveni rok važi od dana preuzimanja.

Jamstveni rok priznajemo s računom 1 godinu od datuma prodaje. U slučaju opravdane reklamacije (proizvodna greška) priznaje­mo ne amortizirani dio vrijednosti gume (koji se utvrđuje na osnovi utvrđivanja preostale dubine gazećeg sloja). Jamstveni rok važi i za gospodarska vozila (od datuma prodaje) i to ona koja su servisirana po uputstvima.

Guma za koju priznajemo reklamaciju i zamijenimo je, postaje naše vlasništvo i stranka je ne može zadržati.

U postupku reklamacije guma u obzir uzimamo u slijedećim slučajevima:

 • kad se iz oznaka na gumi vidi da je bila prodana kao proizvod I. ili II kvalitete,
 • ako od datuma prodaje do datuma reklamacije nije prošlo više od 1 godine,
 • ako se kupac pridržavao tehničkog naputka proizvođača,
 • ako nisu naknadno izbrisane oznake za kvalitetu,
 • ako guma nije protektirana ili popravljana,
 • kad je preostala dubina kanala na mjestu najvećeg trošenja veća od 3mm
 • na zahtjev proizvođača stranka mora uz dotičnu gumu dostaviti naplatak, unutrašnju gumu (za tube type) i štitnik (za gospodarska vozila).

TEHNIČKI NAPUTAK ZA UPOTREBU AUTOMOBILSKIH GUMA

 1. Poštujte pravila o dimenzijama, indeksima nosivosti i opterećenja, opterećenju osovina vozila te o osnov­nim uvjetima koje moraju zadovoljiti uređaji i oprema na vozilima u cestovnom prometu.
 2. Pri kupovini guma izaberite pravilne dimenzije. Odgovarajuće upute daje proizvođač vozila.
 3. Gume ugrađujte uvijek i samo na odgovarajuće, čiste i neoštećene naplatke. Tubeless gume montirajte bez zračnice na specijalne naplatke za tubeless gume.
 4. U nove vanjske gume, koje moraju imati unutarnju gumu, savjetujemo samo ugradnju nove propisane dimenzije. Unutarnja guma je sastavni dio sigurnosti auto gume i isto je toliko važna kao i vanjska. Ne priznajemo reklamaciju za oštećenje vanjske gume, na  kojima su posljedice defekta unutarnje gume drugog proizvođača.
 5. Gumu treba ugradit isključivo osposobljena i stručna osoba, jer se nestručnom montažom vanjska i unutarnja guma mogu mehanički oštetiti. Montažer mora koristiti odgovarajući alat i namazati je odgovarajućim sredstvom. Za montažu tubeless guma treba također namazati ventile.
 6. Gume punite do pritiska kojeg je propisao proizvođač vozila. Pritisak punjenja mora biti u skladu sa uputama proizvođača pneumatika. Pritisak u gumama provjeravajte svakih 14 dana, odnosno po potrebi. Ne smijete voziti s preniskim pritiskom ili bez pritiska u gumama, niti na kraće udaljenosti u slučaju defekta.
 7. Podaci za pritisak punjenja važe za kontrolu hladnih guma.

a) Za pneumatike za putnička vozila treba izvršiti sljedeće korekcije:

 • Kada je neophodna kontrola toplih guma pritisak punjenja mora biti od 0,2 do 0,3 bara (1 bar približno 1 atm) viši od propisanog to jest koji važi za hladne gume.

Prvom prilikom regulirajte pritisak na hladnim gumama.

 • Zimske gume punite s dodatnih 0,2 bara višim pritiskom od ljetnih.

Za vožnju po autoputu povećajte pritisak u gumama za 0,2 bara iznad propisanog.

b) Pritisak u gumama na prvim (vodećim) osovinama gospodarskim vozilima povećajte za 0,5 bara iznad propisanog. Gumu često uništava prenizak pritisak.

 1. Izbjegavajte na putu oštre predmete, rupe i slično, jer ne priznajemo oštećenja te vrste.
 2. Vozilo mora biti tehnički besprijekorno da se gume na svim kotačima ravnomjerno troše. Iz tog razloga redovno otklanjajte mehaničke greške (kvarove) na vozilu (pogrešno podešeni kotači, zrak u uprav­ljačkom mehanizmu, neravnomjerno kočenje, istrošeni neodgovarajući amortizeri ili opruge, slabi gibnjevi, istrošeni ležajevi, i slično. Ako su gospodarska vozila opremljena radijalnom gumom konverzija kotača mora biti od 0 do 2 mm.
 3. Ukoliko nakon montaže gume osjetite u vožnji jače vibracije, vratite se odmah u servis (vulkanizeru) da utvrdi uzrok (greške na upravljačkom mehanizmu, pričvršćenje kotača, ekscentričnost naplatka ili greške gume).
 4. Gume skladištite u zatvorenim prostorijama (bez izravne sunčeve svjetlosti, ne u blizini grijaćih tijela, bez ulja, derivata nafte i ostalih kemikalija i ne u blizini iskrećih uređaja).

Postupak za reklamaciju

Kupac može reklamirati proizvod u našoj prodavaonici gdje ga je kupio, uz predočenje važećeg računa.
ZAGREB, Savska cesta 34, 091 33 69 000

Ili ispunjavanjem formulara u nastavku

[gravityform id=2 title=false description=false ajax=true]

 

 

Webshop

Najpovoljnije cijene

Svojim se klijentima trudimo ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete. Naše cijene su na nivou najpristupačnijih cijena na tržištu, zato Vas pozivamo da se i sami uvjerite.

Uvjeti kupnje u internetskoj trgovini KOTAČIĆ

Ukoliko se kupac ne slaže sa sljedećim Uvjetima i pravilima korištenja web prodaje Kotačić j.d.o.o., molimo da ne koristi web stranice Kotačić j.d.o.o. na adresi www.kotacic.com.

Ovaj sporazum o uvjetima i pravilima korištenja KOTACIC.COM Internet trgovine određuje međusobne odnose između Vas kao kupca i tvrtke Kotačić j.d.o.o. kao prodavatelja.

Valjani jezik ovih Uvjeta je Hrvatski.

Kupci trgovine mogu biti sve pravne i punoljetne fizičke osobe.

Kupovinom korisnici prihvaćaju ove uvjete kupnje.

Ako je korisnik fizička osoba, ista mora biti punoljetna i poslovno sposobna. U ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe kao kupci mogu se registrirati samo njihovi zakonski zastupnici, dok je registracija djelomično poslovno sposobnih osoba valjana samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Kupcem se može postati kao korisnik ili kao gost kupac. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, dužni ste pravovremeno ažurirati Vaš korisnički račun kako biste nas obavijestili o nastalim promjenama.

Kotačić j.d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu sa pozitivnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske, poslovnoj praksi i dobrim običajima u trgovini.

Kotačić j.d.o.o. obvezuje se na zaštitu podataka kupaca te da će ih koristiti samo u svrhu izvršenja ugovornih obveza prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svome korisničkom računu i svojim podacima te promijeniti opće podatke i pristupnu lozinku.

Osobne podatke koje kupac daje dobrovoljno pohranjuju se u evidencijskoj bazi kupaca. Kotačić j.d.o.o. prikuplja i koristi osobne podatke kupca isključivo u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala, unaprijeđenje odnosa s kupcima.

Kotačić j.d.o.o. ne prikuplja podatke radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom. Podatke o kreditnim karticama prikuplja servis za naplatu CorvusPay i to a u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju.

Prilikom registracije kupac daje suglasnost za obradu njegovih podataka u navedene svrhe.

Kupac je suglasan da mu se društvo Kotačić j.d.o.o. može obraćati pismenim putem, telefonski ili elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi.

Kupac je upoznat s pravom da u svakom trenutku može u cijelosti povući ovu izjavu o suglasnosti.
Povlačenjem izjave o suglasnosti u cijelosti će prestati obrada njegovih podataka kao i registracija u web trgovini.
Kupac je upoznat i s pravom da u svakom trenutku može i djelomično povući ovu izjavu o suglasnosti za obradu podataka (odjava s newslettera – u promotivne svrhe).
Kupac može na vlastiti zahtjev zatražiti brisanje svojih osobnih podataka iz baze web trgovine telefonskim putem ili putem e-maila [email protected].

Kotačić j.d.o.o. obvezuje se na isporuku sukladno traženjima kupaca prema trgovini sukladno podacima koje kupac navodi u svojem korisničkom računu ili prilikom naručivanja proizvoda.

Naručenu robu Kotačić j.d.o.o. šalje u roku od 15 dana od primitka narudžbe i uredno evidentirane uplate za plaćanje karticom, a za virman nakon što zaprimimo potvrdu uplate.

U slučaju nemogućnosti isporuke traženih proizvoda tvrtka Kotačić j.d.o.o. obvezna je vratiti sva uplaćena sredstva uplatitelju (kupcu) u roku od 7 dana koja je iste položila na račun tvrtke u svrhu kupnje spornih proizvoda.

Kupac ima pravo na reklamaciju e-mailom, telefonski ili pismeno (klasično ili kroz formular na ovoj web stranici) u zakonski propisanom roku od trenutka preuzimanja robe. Sve fotografije, slike te sadržaj prikazan na stranicama zaštićen je i Kotačić j.d.o.o. zadržava jedinstveno pravo na njegovo korištenje.

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja bez izričitog pismenog dopuštenja tvrtke Kotačić j.d.o.o.

Ilustrativni materijali mogu odstupati od stvarnog proizvoda.

Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada tvrtki Kotačić j.d.o.o. te ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu gore navedene tvrtke.

Kotačić j.d.o.o.  zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta korištenja i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom procesa registracije.

Bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na sustav kao i pokušaj lažiranja podataka bit će proslijeđen nadležnim institucijama.

Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske.

Sve cijene iskazane u internetskoj trgovini KOTAČIĆ sadrže PDV, izražene su u kunama, ne sadrže trošak dostave i vrijede do isteka zaliha.

Kotačić j.d.o.o. i Kupac nastojat će mirnim putem riješiti eventualne sporove koji bi mogli nastati iz kupoprodajnog odnosa prije pokretanja sudskog spora.

 

Uvjeti korištenja

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača (“Narodne novine”, br. 41/14, br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Kotačić j.d.o.o., Savska cesta 34, 10000 Zagreb, na e-mail [email protected] ili putem on-line kontakt forme. Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili e-mail za dostavu odgovora.

ALTERNATIVNO RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA

Obavještavamo naše kupce da u slučaju da našim odgovorom nismo otklonili vaš prigovor možete pokrenuti postupak za rješavanje sporova Centru za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Zagreb, Rooseveltov trg 2, ili na web stranici Centra za mirenje pri HGK ili Sudu časti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Zagreb, Rooseveltov trg 2 ili na web stranici Suda časti pri HGK.

Prije pokretanja postupka pred tijelima za alternativno rješavanje potrošačkih sporova, potrošač mora pokušati riješiti spor izravno s trgovcem putem pisanog prigovora te dostaviti pisani prigovor. Prijedlog za pokretanje postupka se mora podnijeti u roku od godine dana otkad je podnesen pisani prigovor trgovcu. U suprotnom, prijedlog može biti odbačen.

Postupak pred tijelima za alternativno rješavanje potrošačkih sporova je neobvezatan za potrošača i trgovca pa se stranke mogu svojom izjavom volje povući iz postupka. Nagodba zaključena u postupku mirenja stječe svojstvo ovršne isprave u skladu sa Zakonom o mirenju.

JAMSTVO PRIVATNOSTI

Kotačić j.d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12).

Svi djelatnici Kotačić j.d.o.o. i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i li ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu Kotačić j.d.o.o. čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Kotačić j.d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Internet trgovine.

Kotačić j.d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika Web trgovine kotacic.com neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Kotačić j.d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

PRAVNE ODREDBE

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Kotačić j.d.o.o., Savska cesta 34, 10000 Zagreb, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – Internet trgovina. Kotačić j.d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Kotačić j.d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba.

 

Registracija

Prilikom prve narudžbe proizvoda putem elektronskog obrasca moguće je registrirati se na web stranici www.kotacic.com. Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podaci) dobiti ćete e-mailom obavijest o uspješnoj registraciji.

Radi kontrole mail adrese u istoj ćete e-mail poruci biti zamoljeni da klikom na određeni link potvrdite da je adresa Vaša.

Ukoliko ste zaboravili lozinku, novu lozinku možete zatražiti ovdje. Nakon što na navedenom linku unesete svoju e-mail adresu, dobit ćete e-mail poruku s linkom za generiranje nove lozinke. Klikom na taj link generirat će vam se nova lozinka i poslati na vašu e-mail adresu.

S odabranim korisničkim imenom i lozinkom te upisom svih traženih podataka postajete naš registrirani korisnik. Kao registrirani korisnik možete nesmetano kupovati u našem web shopu, primati vijesti, biti obavještavani o novostima i koristiti se svim uslugama naše internet trgovine poput pregleda i statusa prethodnih narudžbi, pregleda i statusa zakazanih termina i uređivanja osobnih podataka, podataka za dostavu i podataka za izradu računa.

U smislu jednostavnosti korištenja, registrirati i kasnije prijaviti se u sustav, ukoliko to odaberete, moguće je uz pomoć pristupnih sustava društvenih mreža. U tom postupku sami određujete koje podatke želite ustupiti trgovini kotacic.com kroz samo sučelje odabrane društvene mreže.

 

Narudžba

Kupac naručuje proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Proizvodi se naručuju elektronskim oblikom, odabirom određenog proizvoda i njegovim spremanjem u košaricu. Sustav automatski ima odabrana dva pneumatika iste vrste za dodavanje u košaricu, a tu količinu moguće je modificirati u svakom koraku kupnje, od dodavanja u košaricu, pregleda sadržaja košarice do svih koraka prema plaćanju. Nakon odabira svih željenih proizvoda i klika na link NARUČITE (“narudžba s obvezom plaćanja”) u pregledu košarice, sustav vas dalje automatski vodi do stranica na kojima se morate prijaviti (postojeći korisnik), registrirati (novi korisnik) ili kao gost, odabrati način dostave, te odabrati neki od ponuđenih načina plaćanja. Ako odaberete on-line plaćanje karticama, sustav vas preusmjerava na sigurne stranice CorvusPaya na kojima ćete odabrati vrstu kartice, te će od vas tražiti ostale potrebne podatke. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu dobiti ćete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini, što ovisi o odabranom načinu plaćanja.

 

Način plaćanja i dostava

Cjenik, način i vrijeme dostave možete vidjeti na našoj web stranici u opisu dostave.

Svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

 

Jednostrani raskid ugovora

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti reklamaciju Kotačić j.d.o.o. e-mailom, telefonski ili pismeno (klasično ili putem on-line formulara) sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 • ako je isporučena roba koja nije naručena, i,
 • ako je isporučena roba koja ima grešku.

Odgovor na prigovor obvezujemo se dati u roku određenom Zakonom o zaštiti potrošača.
Odgovornost za materijalne nedostatke će se rješavati sukladno Zakonu o obveznim odnosima.
Ako uočite kvar ili nedostatak na proizvodu, da biste ostvarili pravo na pozivanje na odgovornost za materijalne nedostatke, imate rok od 2 mjeseca otkako ste ustanovili kvar da nas o tom kvaru obavijestite. Protekom roka od 2 godine od predaje stvari u posjed kupca, nije više moguće isticati skriveni nedostatak stvari.

Kupac koji je pravodobno i uredno obavijestio prodavatelja o nedostatku može imati jedno od slijedećih prava:

 • zahtijevati od prodavatelja da nedostatak ukloni,
 • zahtijevati od prodavatelja da mu preda drugu stvar bez nedostatka,
 • zahtijevati sniženje cijene,
 • izjaviti da raskida ugovor.

U svakom od tih slučajeva kupac ima pravo i na naknadu štete prema općim pravilima o odgovornosti za štetu, uključujući i štetu koju je ovaj zbog nedostatka stvari pretrpio na drugim svojim dobrima.

Ako je nedostatak neznatan kupac nema pravo na raskid ugovora, ali mu pripadaju druga prava iz odgovornosti za materijalne nedostatke uključujući i pravo na popravljanje štete.

Troškove otklanjanja nedostatka i predaje druge stvari bez nedostatka snosi prodavatelj.Gume, tj. artikli, koje kupac vraća moraju biti kompletni, u originalnoj ambalaži sa svim pripadajućim dijelovima, priborom i dokumentacijom. Kupac je proizvode dužan vratiti o vlastitom trošku na adresu: Kotačić j.d.o.o., Savska cesta 34, 10000 Zagreb, HR.

Potrošač kao kupac nije obvezan pregledati stvar niti je dati na pregled, ali je obvezan obavijestiti prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka u roku od dva mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak, a najkasnije u roku od dvije godine od prijelaza rizika na potrošača.

Ugovor koji kupac sklapa s Kotačić j.d.o.o. za prodaju proizvoda je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda koji je konzumiran isporukom robe od strane Kotačić j.d.o.o. te izvršenim plaćanjem od strane kupca, u slučaju da ne bude raskinut. Potrošač je vezan ugovorom 10 radnih dana od plaćanja cijene proizvoda.
Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Primjerak obrasca o jednostranom raskidu:

1. Ime, prezime i adresa potrošača _____________________________________________

2. Prima Kotačić j.d.o.o., Zagreb, Savska cesta 34, tel. 091/3369000, [email protected]:

3. Ja  __________________________ ovim izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o prodaji guma model _____________________________________, naručene/primljene dana ______________________.

– potpis potrošača (samo ako se ovaj obrazac ispunjava na papiru), ____________________

– datum ___________________________.

Ovaj obrazac dostaviti na [email protected] ili na adresu Kotačić j.d.o.o., Savska cesta 34, 10000 Zagreb.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom. Primjerak obrasca o jednostranom raskidu ugovora preuzmite ovdje.

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je kupac izvršio uplatu. U slučaju da kupac pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, neće snositi nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe kupac mora izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je izjavio jednostrani raskid ugovora.

Izravne troškove povrata robe kupac je obavezan snositi sam ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora. Kupac je sukladno Zakonu o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Pravo na jednostrani raskid ugovora isključeno je u slučaju da je kupac gumu montirao na vozilo te vozilom rukovao ili ju koristio na bilo koji drugi način, te u ostalim slučajevima određenim Zakonom o zaštiti potrošača u više slučajeva (odredbe čl. 72. i 79.).

Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći u Zakonu o zaštiti potrošača.

 

Jamstvo i servisi

Jamstvene uvjete možete vidjeti u dijelu Jamstveni uvjeti guma. Servis i ugradnja, kao i sva ostala nužna podrška, su osigurani kroz mrežu vulkanizera za područje Republike Hrvatske.

Kupci su slobodni koristiti vulkanizerske servise prema vlastiom izboru.

Odgovornost za materijalne nedostatke će se rješavati sukladno Zakonu o obveznim odnosima.

 

Rasprodani artikli

U pojedinačnim slučajevima, zbog velike potražnje, moguće je da neke od naručenih artikala ne možemo isporučiti, odnosno da su neki od artikala iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodani. U slučaju rasprodanih artikla, kupac će o tome biti obaviješten prije isporuke robe e-mailom ili telefonskim putem.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati.
Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Načini plaćanja

Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine. Kad evidentiramo zaprimljenu uplatu, poslat ćemo vam naručene proizvode.

Ukoliko vam je potreban R1 račun, prilikom kupnje u korisničkim podacima obavezno unesite podatke tvrtke – naziv tvrtke, adresa tvrtke, OIB.

 

Izjava o sigurnosti online plaćanja
Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
Hvala što koristite CorvusPay!

  
 

Privatnost

Izrazito odgovorno pristupamo privatnosti podataka naših korisnika i Internet posjetitelja.

Vaše osobne podatke smatramo povjerljivima u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka i ovim pravilima o privatnosti.

Ako koristite ovu web stranicu, ona će prikupiti razne elemente osobnih podataka. Osobni podaci su podaci s kojima biste se mogli osobno identificirati. Ova pravila o privatnosti objašnjavaju koje informacije prikupljamo, kako ih obrađujemo i za što ih upotrebljavamo.

Imajte na umu da podaci koji se prenose putem interneta (npr. putem e-pošte) mogu biti podložni sigurnosnim kršenjima. Potpuna, 100%, zaštita vaših podataka od pristupa treće strane nije moguća i ona u stvarnosti ne postoji.

Mnoge operacije vezane uz prikupljanje ili obradu podataka moguće su samo uz vašu izričitu suglasnost (privolu). Svoju privolu možete u bilo kojem trenutku opozvati. Dovoljno je poslati  neformalnu poruku e-pošte sa zahtjevom. Podaci koji se obrađuju prije nego što primimo vaš zahtjev, i dalje se mogu legalno obrađivati.

U nastavku vam dajemo jednostavan i razumljiv pregled onoga što se događa s vašim osobnim podacima kada posjetite našu web stranicu. Osobni podaci su podaci s kojima bi vas se moglo identificirati. Detaljne informacije o zaštiti podataka mogu se naći u našim pravilima o zaštiti privatnosti koja su navedena u nastavku.

Ovime izričito zabranjujemo upotrebu kontaktnih podataka objavljenih na ovoj web stranici za slanje promotivnih materijala. Operator web stranice zadržava pravo poduzimanja specifičnih pravnih radnji ako je primljen neželjeni reklamni materijal, kao što je spam e-pošte i slično.

Koje podatke prikupljamo i zašto

Podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađuje web operater/administrator.

Neki se podaci prikupljaju kada nam ih vi pružite. To su, primjerice, podaci koje unesete u obrazac za kontakt.

Kada ste posjetili web stranicu, naš IT sustav automatski prikuplja druge podatke. To su prvenstveno tehnički podaci kao što su verzija preglednika i operativni sustav koji koristite ili kada ste pristupili stranici. Ti se podaci automatski prikupljaju čim stupite na našu web stranicu.

Dio se podataka prikuplja kako bi se osiguralo pravilno funkcioniranje web stranice. Ostali podaci mogu se koristiti za analizu kako posjetitelji koriste web stranicu.

Za potrebe webshopa prikupljamo sljedeće podatke na razdoblje od 8 godina i to isključivo za potrebe poslovanja: ime, prezime, adresa kupca, adresa za dostavu ukoliko se razlikuje, IP adresu iz autorizacijskih i sigurnosnih razloga, broj telefona, e-mail, OIB ako je pravni subjekt, dosadašnje narudžbe, dosadašnje rezervirane termine, veličinu kotača vašeg vozila ukoliko ste ju unijeli prilikom rezervacije termina.

Za potrebe kontakt obrasca prikupljamo sljedeće podatke na razdoblje od 8 godina i to isključivo za potrebe poslovanja: ime, prezime, IP adresu iz autorizacijskih i sigurnosnih razloga, broj telefona, e-mail, poruku koju ste poslali. Ako nam pošaljete pitanja putem obrasca za kontakt, prikupit ćemo i podatke koji su uneseni na obrazac, uključujući podatke o kontaktima koje ste naveli, odgovoriti na vaše pitanje i sva daljnja pitanja. Te podatke nikada ne dijelimo bez vašeg izričitog dopuštenja.Stoga ćemo obrađivati sve podatke koje unesete na kontakt obrazac samo s vašim pristankom. Svoj pristanak možete u bilo kojem trenutku opozvati a dovoljno je obavijestiti neformalnu poruku e-pošte. Podaci koji se obrađuju prije nego što primimo vaš zahtjev, i dalje se mogu legalno obrađivati. Zadržat ćemo podatke na obrascu za kontakt dok ne zatražite njegovo brisanje, opozvati svoj pristanak za njegovo spremanje ili se više ne odnosi na svrhu čuvanja (npr. nakon ispunjavanja vašeg zahtjeva). Sve obvezne zakonske odredbe, posebno one koje se odnose na obvezne periode čuvanja podataka, ne ovise o ovoj odredbi.

Za potrebe hotela za gume prikupljamo sljedeće podatke na rok trajanja korištenja usluge hotela za gume i identifikacije korisnika prilikom raspolaganja skladištenim gumama: ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail, IP adresu iz autorizacijskih i sigurnosnih razloga, marku i tip skladištenih guma, registarska oznaka vozila, marku i tip vozila.

Za potrebe newslettera prikupljamo sljedeće podatke na neodređeno ili dok korisnik sam ne zatraži uklanjanje: e-mail i IP adresu iz autorizacijskih i sigurnosnih razloga.

Za potrebe statističke analize, ciljanog oglašavanja i poboljšanja funkcionalnosti web stranice, koristeći Google Analytics, prikupljamo podatke o posjetu i ponašanju korisnika na našim web stranicama na rok od 26 mjeseci nakon čega se podaci sami automatski brišu. U ovom segmentu IP adresa se anonimizira (ima namjerno odstupanje) te nije moguće ni na koji način povezati statistički podatak o korištenju web stranice sa identitetom korisnika. Potpisali smo ugovor s tvrtkom Google za outsourcing naše obrade podataka i na to se u potpunosti primjenjuju strogi zahtjevi Europskih tijela za zaštitu podataka kada koristimo Google Analytics. Više o pravilima privatnosti saznajte na ovoj stranici.

U svakom trenutku možete zatražiti isključenje iz analitičkih prikupljanja podataka. U nastavku su pojedinosti kako ostvariti svoje mogućnosti u tom smislu.

Relevantni podaci (IP adrese) koje naš server koristi u međusobnoj komunikaciji s računalom korisnika ili posjetitelja se ovisno o situaciji ili ne bilježe na naš server ili je slog podataka IP adrese spremljen na način da su izmijenjeni brojevi četvrtog okteta (D blok) IP adrese kako ti podaci nikako be bi mogli biti povezani i identificirani s bilo kojim korisnikom na bilo koji način. Format zapisa IPv4 adrese izgleda ovako AAA.BBB.CCC.DDD iz koje je razvidno jasno da je D blok taj koji se bilježi u izmijenjenom obliku.

Naš server ne koristi dijeljenje resurse s ostalim web stranicama već su samostalni na vlastitom stroju (VPS) te se fizički nalaze u Frankfurtu u Njemačkoj. Podaci na serveru su zaštićeni.

Komunikacija između našeg servera i korisnika zaštićena je enkripcijskim SSL certifikatom čiju aktivnost možete provjeriti klikom na zelenu ikonu lokota uz polje adrese stranice (položaj ikone lokota ovisi o sistemu i web pregledniku koji koristite) ili ukoliko web adresa počinje tekstom https:// umjesto klasičnog http://.

Osobni podaci koje ste unijeli kod narudžbe proizvoda koristit će se kod angažiranja kurirske službe GLS koja zadovoljava uvjete obrade osobnih podataka i možete ih pregledati na: gls-group.eu/HR/hr/zastita-osobnih.

Naša stranica koristi Google fonts (tipografiju/fontove), YouTube i Google Maps, čije sadržaje korisnik dobiva pristupom našem serveru, a izravno od Google servera i time dijeli vlastitu IP adresu sa tvrtkom Google Inc.
Podatke koje koriste Google servisi moguće je administrirati kroz vaš Google račun. Više o Google politici privatnosti pročitajte ovdje.

Podatke koje prikupljamo putem vlastitih server logova nećemo kombinirati sa podacima prikupljenim putem drugih kanala, a koristimo ih za tehnički, sigurnosni nadzor i zaštitu sustava.

 

Kolačići

Neke od naših web stranica koriste kolačiće. Kolačići ne štete vašem računalu i ne sadrže viruse. Kolačići pomažu nam da naša web stranica bude jednostavnija, učinkovitija i sigurnija.

Kolačići su podaci na Internet stranicama tj. mali nizovi teksta koji se spremaju na vaše računalo i koji nam omogućuju korištenje specifičnih funkcija web stranice koje uglavnom korisnicima olakšavaju korištenje web stranica. Ovim putem Vas obavještavamo da naša Internet stranica koristi tehnologiju kolačića. Koristimo takozvane „Session-cookies“ za upravljanje tijekom i za prijenos unijetih, odnosno izrađenih podataka prilikom promjene i korištenja stranica. Session-cookies kolačići će se automatski obrisati nakon vašeg posjeta, a ostali kolačići ostaju na uređaju ja dok ih ne izbrišete ili dok im samostalno ne istekne rok. Ovi kolačići omogućuju prepoznavanje preglednika kada sljedeći put posjetite web stranicu. Kolačići također bilježe i neke postavke koje ste odabrali i time vam olakšavaju korištenje naše web stranice. Ukoliko niste sigurni koji vam kolačići trebaju, preporuka držati kolačiće uključenima.

Osim toga, putem Google Analytics servisa prikupljamo i kolačiće kako bismo dobili uvid statističke podatke o posjećenosti onih posjetitelja koji redovno pristupaju našoj stranici. Na taj Vam način želimo omogućiti najbolju moguću uslugu tako što ćemo Vam ponuditi sadržaje koji su posebno relevantni za Vas. Ovi kolačići za nas nemaju obilježja privatnih podataka već ih vidimo samo kao ukupne statističke kategorije. Ovi stalni kolačići sadrže identifikacijski broj i ne sadrže osobne podatke. Korištenje naše Internet ponude moguće je, u ograničenom obliku, i bez primjene kolačića. U svakom trenutku možete izbrisati kolačiće s Vašeg računala, ali u tom slučaju morate računati na ograničenost funkcija web stranice. Konkretno, na Vašem računalu se snimaju kolačići tvrtke Google koji se koriste za analizu statističkih podataka o kretanju posjetitelja, a koji između ostalog, snimaju, utvrđuju i obrađuju sljedeće podatke: pristup stranicama, zadržavanje na stranici, dubina do koje korisnici pregledavaju stranice, klikovi na telefonske brojeve na našoj stranici, popunjavanje formulara, količine narudžbi, jezične postavke i slično. Google kolačići se čuvaju tijekom 26 mjeseci. Po isteku navedenog razdoblja ponovno se automatski dodjeljuju novi.

Web preglednik možete podesiti kako bi vas obavijestio o korištenju kolačića, tako da možete odlučiti da li želite prihvatiti ili odbiti kolačiće od slučaja do slučaja. Alternativno, vaš preglednik može se konfigurirati tako da automatski prihvaća kolačiće pod određenim uvjetima ili da ih uvijek odbije ili automatski izbriše kolačiće prilikom zatvaranja preglednika.

Kolačići koji su neophodni za dopuštanje elektroničkih komunikacija ili pružanje određenih funkcija koje želite koristiti (kao što je, primjerice, košarica za kupnju). Operator web stranica ima legitiman interes za pohranu kolačića kako bi se osiguralo optimiziranu i neprekinutu uslugu bez tehničkih pogrešaka. Ako se pohranjuju i drugi kolačići (poput onih koji se koriste za analiziranje ponašanja surfanja), oni će se tretirati zasebno u ovoj politici privatnosti.

Kolačiće korisnik može samostalno obrisati ili ih može onemogućiti (više).

Također možete i sa svoje strane onemogućiti Google Analytics pomoću ovog browser dodatka.

Koje kolačiće koristimo

 

Ime kolačića Vrsta Opis
_ga Session (jednokratni) Google Analytics prikuplja statističke podatke o načinu korištenja web stranice
wordfence_verifiedHuman Trajni koristi ga softverska komponenta za zaštitu kako bi utvrdila radi li se o stvarnom čovjeku ili mašini koja pristupa web stranici
wtvt_ Trajni koristi ga softverska komponenta za zaštitu od malicioznih radnji i mogućih napada
PHPSESSID Session (jednokratni) kolačić koji unutar jednog posjeta stranici govori php interpreteru da se radi o jednom te istom korisniku kroz trajanje posjeta web stranici, u cilju kontinuirane funkcije web stranice
 woo_slg_ Trajni koristi se za identifikaciju korisnika koji se prijavljuju putem društvenih mreža
 woocommerce_  Session (jednokratni) kolačić koji pamti koji su proizvodi trenutno u košarici
 wp_woocommerce_session_  Session (jednokratni) povezuje korisnika s košaricom, ali ne sadrži privatne podatke o korisniku

Oglašavanje temeljem ponašanja korisnika

Oglašavanje na temelju prikupljenih podataka ponašanja korisnika je sigurno i transparentno. Oglašivači ne znaju tko ste vi bez obzira na podatke koje prikupljaju jer ih ne mogu iskoristiti kako bi ustanovili vaš identitet, a na temelju aktivnosti pregledavanja weba šalju vam oglase koji odražavaju vaše interese.

Naša web stranica, kao i svaka web stranica koja oglašava na temelju ponašanja korisnika mora imati informacije o prikupljanju i upotrebi podataka u te svrhe, bez obzira prikuplja li te podatke vlasnik web stranice ili treća strana poput mreže za oglašavanje.

Naša web stranica oglašava na temelju ponašanja korisnika, te pruža i informacije kako odbiti takvo oglašavanje.

Ukoliko odlučite odbiti biheviorističko oglašavanje putem opcija privatnosti, važno je upamtiti kako to ne znači da više nećete primati oglase tijekom korištenja Interneta. No to znači da oglasi koje ćete vidjeti prikazane na web stranicama koje posjećujete neće biti prilagođeni vama i vašim interesima i možda će za vas biti manje prikladni.

Ako odaberete odbiti određenog pružatelja usluge biheviorističkog oglašavanja, to će se primijeniti samo na zbirku podataka tog poslovnog subjekta i na njihovu uporabu u svrhe biheviorističkog oglašavanja na web pregledniku koji koristite za web stranicu na kojoj ste odabrali takvu postavku.

Ako ste odbili biheviorističko oglašavanje i zatim odlučite da biste ipak željeli primati oglase koji odgovaraju vašim interesima, možete se predomisliti i ponovno prihvatiti takvo oglašavanje uporabom istog obrasca.

Brojni su čimbenici na koje mi ne možemo utjecati, a koji mogu utjecati na rad postavki odbijanje. To uključuje probleme s vašom internetskom vezom, sigurnosti mreže tvrtke ili postavkama web preglednika, verziji web preglednika, tehničkim ograničenjima računala i softwarea koje koristite.

Ako imate problema prilikom odbijanja rabeći postavke koje smo stavili na ovu web stranicu, preporučujemo da nam se javite putem telefona ili e-maila.

Naša web stranica prikuplja podatke koristeći Google Analytics servis i kasnije ih koristeći u Google AdWords sustavu. Ukoliko posjedujete Google korisnički račun možete podesiti vlastite postavke oglašavanja na ovoj adresi: https://adssettings.google.com/authenticated

Postoje razni dostupni alati za odbijanje usluge temeljene na kolačićima. U tom slučaju trebate postaviti svoj web preglednik tako da ne prima kolačiće treće strane, kako bi željeno odbijanje uspješno radilo. Za više informacija i podršku posjetite i pojedine stranice pomoći web preglednika kojeg koristite: Internet Explorer i Edge, Firefox, Safari i Chrome.

Ako se problem nastavi, trebate li pomoć ili imate pitanja, možete nam se obratiti putem kontakt obrasca, telefonom ili e-mailom.

Za sva ostala pitanja u vezi privatnosti slobodno nam se javite.

Vaša korisnička prava

U svakom trenutku imate pravo zatražiti informacije o pohranjenim podacima, podrijetlu, primateljima ili svrsi i to bez naknade (besplatno). Također imate pravo zatražiti da se vaši podaci isprave, blokiraju, izvezu ili izbrišu. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih uz privatnost možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku pomoću kontakt podataka navedenih na kontakt stranici. Također, naravno, u svakom trenutku možete podnijeti žalbu nadležnim regulatornim tijelima.

 • pravo na informaciju o obradi osobnih podataka
  za sve informacije i pojašnjenja u vezi prikupljanja i obrade osobnih podataka slobodno nam se javite putem kontakt obrasca.
 • pravo na povlačenje privole na obradu osobnih podataka, a čime prestaje obrada osobnih podataka.
  ukoliko želite povući privolu za obradu osobnih podataka slobodno nam se javite putem kontakt obrasca.
 • pravo na ispravak u slučaju ako se obrađuju osobni podaci koji su nepotpuni ili netočni možete zatražiti ispravak osobnih podataka slobodno nam se javite putem kontakt obrasca.
 • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole, u slučaju podnošenja prigovora, odnosno u slučajevima obrade osobnih podataka protivno propisima o zaštiti osobnih podataka. Također je moguće obrisati sve podatke iz sustava kroz opciju za trajno brisanje na ovoj stranici. Imajte na umu da su tada podaci trajno obrisani.
 • pravo na ograničenje obrade u slučajevima kada je osporena točnost podataka tijekom perioda provjere točnosti tih podataka, ako je obrada podataka bila protupravna, ali je odbijeno brisanje i umjesto toga zatraženo ograničenje korištenja podacima, ako podaci više nisu potrebni za predviđene svrhe, ali su još potrebni radi ostvarenja pravnih zahtjeva ili ako je podnesen prigovor zbog distribucije tih podataka. Slobodno nam se javite putem kontakt obrasca ili putem postavki privatnosti.
 • pravo na prijenos podataka voditelju obrade podataka kada je to tehnički izvedivo. Ukoliko želite potpuni izvadak svih vaših podataka iz sustava, slobodno nam se javite putem kontakt obrasca.
 • pravo na podnošenje prigovora u vezi obrade osobnih podataka društvu ili nadležnom državnom tijelu (Agenciji za zaštitu osobnih podataka) ako se obrada vrši radi izvršenja zadaća od javnog interesa, radi izvršavanja javnih ovlasti ili se društvo prilikom obrade podataka poziva na svoje legitimne interese (uključujući i profiliranje).

[wordpress_gdpr_privacy_center]

[wordpress_gdpr_request_data]

Izbornik